fbpx

Hogyan lehet megállítani a vírus terjedését és megelőzni a fertőzéseket természetes módon?

A fák és növényzet felfogják a szél által is terjesztett fertőzéseket.

A szél az emberi tüsszentést, hámszövetet és testnedveket több kilométerre képes eljuttatni.  A fák és cserjék felfogják ezeket a baktériumokat, vírusokat, koromtüskéket és egyéb szennyező anyagokat.  Már amennyiben van elegendő növényzet a környezetben. Mindezek mellett a te kilélegzett elhasznált levegődből újabb, friss Oxigént termelnek.  Az élet első alapfeltételéhez szükséges nyersanyagot tehát a növények adják. De jó ha tudod, hogy a másodikat és harmadikat is. A Vizet és a meleget. Ugyanis ha nem párologtatnák el a felvett nedvességet akkor az egész föld vagy sivatag vagy pedig tenger lenne, és amennyiben nem adna meleget, Megfagynánk.

Fontos tudni, hogy emelik a környezet páratartalmát, ezáltal javítva a levegő minőségét, tisztaságát, így csökkentve a globális felmelegedés pusztító hatásait. Mint például aszály, jégeső, savas eső, szárazság, és a rossz levegő következtében létrejövő betegségek kialakulásának kockázatát. 

Ha több a növényzet, nagyobb a párologtatás így a így a csapadék is több és biztosabb. Ha hiányzik a növényzet, annak következménye a hiányzó csapadék. Egyenlő hiányzó élet. Tehát……. 
Fák=széndioxid=öxigén=Élet
Fák=párologtatás=víz=Élet
Fák=otthon=Meleg=Élet
Remek példa erre a sivatagok. Kérdés? Egy sivatagban meddig lehet életben maradni, ha nincsenek növények és tűz a nap?
Hát nem túlzottan sokáig, ugyanis a szél nem csak vírusokat de a pusztító homokot is az arcunkba fújja. 
Előzzük meg a Globális felmelegedés Pusztító hatásait és tedd meg, hogy elültetsz 1-2 facsemetét, ami egyszer halálával, lakásod melegét fogja adni……. De addig is….ÉLTET.
Érdekesség: Ha 10 éven keresztül minden évben elültet 20 db facsemetét az 10 év múlva kb 1000 mázsa tűzifa.  Ez a mennyiség 33,33 hónapig biztosítja a tüzelőt. Tehát ha azt számolja, hogy egy évben 6 hónapot fűti a lakást, akkor ez a tüzelő kb 5,5 évig elegendő. 

 

Az Ön címe itt megy

Hány darab facsemetét kell elültetni egy embernek ahhoz, hogy 10 évig biztosítva legyen a tüzelő és ezzel egyben az oxigén is?

A Fák és cserjék fő tulajdonságai

N

Oxigént ad

Széndioxidból Oxigént állítanak elő. Az oxigén az élet első feltétele.

N

Hűvöst ad

A talajból felvett vizet levélzetén keresztül elpárologtatja így emeli a levegő páratartalmát addig míg az esőfelhőkké nem alakul.

N

Meleget ad

Hűvöst is és meleget is? Nahát!
Egy 20 éves fa kivágásakor 5-15 mázsa tüzifa keletkezik. Egy 50 éves fa kivágásakor 20-30 mázsa. Egy család havi tüzelőszükséglete 30 mázsa.

N

Hozzájárul és vizet ad

A talajból felvett vizet levélzetén keresztül elpárologtatja így emeli a levegő páratartalmát addig míg az esőfelhőkké nem alakul. Így mondhatni az élet második feltételéhez szükséges vizet is a Növények adják.

N

Árnyékot ad

Nagy Nyári melegben mindenki imád hűsölni.

N

Biztonságot ad

Gyökérzetükkel megkötik a talajt. Elengedhetetlen, hegyoldalak, autópályák, hidak, atthidalások, gödrök, nagyobb emelkedők mentén. Utak nemtén. Ilyen helyeken ha ott a növényzet biztos nem fog alattad beszakadni az út. Biztonságérzetet ad. Nyugodt lehetsz.

Kapcsolat

GartenWelt Betéti Társaság

4244, Újfehértó, Árvácska utca 1

Share This