fbpx

Japán kertek "Feng Shui" Növényválaszték!

A japán kerteknek van egy sajátos varázsa.  Valahogy megnyugtatja és elégedettséggel tölti el az embert.
Mindezek mellett csodálatos látványt nyújt az év minden szakában.
Ha ön is vonza a japán kultúra és épp kertépítés előtt áll, vagy esetleg kezdetnek szeretne beszerezni pár növényt, áruházunk készséggel áll rendelkezésére.

Sövény Növények!

Gyorsan növő és lassan növő. Lombhullató és örökzöld fajták. Jól bevált régi fajták és újabb nemesítések.

Különleges megjelenésű Parkfák-Díszfák nagy választéka

Valami különleges szépségű, szemet kápráztató növénnyel szeretné dísziteni otthonát? Valami ritkaságot vagy védett növényt keres? Nézze meg választékunkat.

Vízparti Növények

Halastavak mellé, vízállásos területekre, viztelenítésre. Magas vízigényű, álló vizet kedvelő növények.

Örökzöldek

Fenyők, cserjék sövények. Az örökzöldek télen nyáron biztos takarást adnak. Télen üde színfoltjai a kertnek. Feldobják a kopár tájat.

Különleges fajta Magnóliák!

Áruházunkban 20 különböző fajta Magnólia közül rendelhet több féle méretben 60 centistől egészen 250 centisig. 

Gyümölcsfák

Gyümölcsfa fajtáinkból csak a legjobb fajtákat találja meg. Na de mitől a legjobb egy gyümölcsfajta? Több tényező is közrejátszhat. 1: Rezisztensség- Betegségekkel szembeni ellenállás. 2: Gyümölcshozam- mennyiség.  3: Gyümölcs nagyság és súly.  De nem minden esetben jobb a nagyobb és a több. Ugyanis lehet hogy egy fajta nagyobb vagy több termést ad le de álltalában az ilyen hibridek nem rezisztensek. Ezért ha szép és eladható termést szeretnénk, igen gyakran kell permetezni.Fajtaválasztás előtt figyelembe kell venni mennyi időnk, energiánk, pénzünk lesz és, hogy a termést mire fogjuk felhasználni (eladásra, befőtt, lekvár, pálinka,gyümölcslé) illetve, hogy mi a fontos a mi értékrendünknek. 1:Az időnk- Keveset akarunk foglalkozni a növénnyel de mégis élvezni akarjuk a gyümölcsét? vagy keveset akarunk foglalkozni vele és el akarjuk adni a gyümölcsét? 2:Az egészségünk- Bio, vegyszermentes gyümölcsöt szeretnénk enni? 3:Az eladhatóság és profit- minél kevesebb befektetéssel minél több hasznot szeretnénk?A gyümölcsfák leírásánál megtalál minden részletes információt a növényekről.